Nyt gulv og Montage i Vejle og Fredericia

 

Nyt gulv i Vejle og Fredericia

Står du og overvejer at få lagt nyt gulv hjemme hos dig, eller har dine butiks- eller kontorlokaler brug for nye gulv? Uanset om du er privat eller erhverv, kommer jeg gerne og lægger gulvene for dig i Vejle, Fredericia og hele trekantsområdet.

Alle former for montage

Jeg har mange års erfaring inden for montagearbejde og kan derfor udfører diverse montageopgaver. Foruden at lægge nyt gulv kan jeg også være behjælpelig med opsætning af nyt køkken og badeværelse eller montering af nye døre og vinduer.

Med min brede vifte af forskellige uddannelser, er jeg altid klar til at gribe opgaverne, både store og små. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten og vi er først færdige med arbejdet, når I er tilfredse med slutresultetet.

Vil du høre mere?

Overvejer at få lagt nyt gulv eller mangler du hænder til montering af køkken, bad, døre vinduer eller andet? Ring til mig på 60 51 40 73 eller benyt kontaktformularen her på siden.

Mit kompetenceområde er bredt, og arbejdet kan sagtens kombineres med mine ydelser inden for havearbejde og malerarbejde. Mine priser er yderst konkurrencedygtige, og jeg giver gerne et uforpligtende tilbud.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os